Verkkokaupan maksutavat

Paytrail
Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä Paytrail-tilillä. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)

Jousto

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja sen voi käyttää joko myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortille jäävä summa on käytettävissä seuraavissa tilauksissasi. Tällä hetkellä yhteen tilaukseen voi käyttää ainoastaan yhden lahjakorttikoodin. Mikäli sinulla on useampia kortteja ota yhteyttä asiakaspalveluumme korttien ostovoiman yhdistämiseksi yhden koodin alle.